Eindelijk, zomer!

Alles gaat een tandje langzamer, we komen allemaal unaniem in de relaxstand en mogen genieten van festivals, terrasjes, lange en korte vakanties, weekendjes weg, ijsjes en onze prachtige stranden en duinen. Nederland is echt geweldig in de zomer, en ik kies er ook steeds vaker voor, om juist in de zomer hier te zijn (de ‘staycation’ was even heel hip tijdens de crisis) en te genieten van het zachte en afwisselende zomerweer.

zee

Nu is het ook de perfecte tijd om bij te komen en terug te blikken op afgelopen half jaar: wat heb ik bereikt? Hoe voelde ik mij afgelopen maanden en ben ik gelukkig met wat ik nu doe? Er is eindelijk tijd, om letterlijk op adem te komen en even uit te rusten van een hectische winter en lente. In de zomer mag het allemaal wat rustiger aan (tenzij je in het vakantiesector werkt, dan is het precies andersom).

Omdat het ook voor mij een bijzondere tijd is om echt uit te rusten, te reflecteren en op adem te komen, heb ik een yogaprogramma geschreven en zorg ik elke keer voor een nieuw thema en yogales, zodat je elke week met een ander licht op je zelf kan schijnen en kan ontdekken wat er bij jou speelt, en waar je aan wilt werken. Het programma eindigt met een goodbye party, want ik ga vanaf half september met zwangerschapsverlof voor 3 a 4 maanden. Ik vind dat heel spannend, want de yogalessen zijn ook voor mij een vast moment in de week waar ik echt naar uitkijk, om weer met jullie de diepte in te gaan en heerlijk te ontspannen. En intussen mag ik mij deze zomer ook voorbereiden op het moederschap, waar ik heel veel zin in heb!

Check hier het hele programma deze zomer

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.