Over Guru aan huis

Wat doet ‘Guru aan huis’
Met ‘Guru aan huis’ worden je je eigen capaciteiten gebruikt om je innerlijke guru te trainen, en jezelf wijsheid en verlichting te geven in tijden van crisis en transformatie.’Guru aan huis’ is de mobiele trainingseenheid in Zuid-Holland. Guru heeft vele betekenissen: meester, wijsheid, van donker naar licht (gu=donker-ru=licht, letterlijke vertaling), een persoon met groot charisma, etc.

Wie is ‘Guru aan huis’
‘Guru aan huis’ wordt geleid door yogacoach, docent en personal trainer Chiara van den Berg. Zij is ervaringsdeskundige op het gebied van crisis-management en veranderingsbewustzijn door middel van yoga en meditatie. Een crisis ziet zij als een kans en als een start van een nieuw bewustzijn. Soms moet je even door de zure appel heen bijten, maar als je niet weet hoe groot die appel is, of je wilt je niet verslikken in te grote hap, of je durft überhaupt geen happen te nemen, dan help Chiara jou om de volgende stap te nemen in je bewustwording. Meer over Chiara kijk op haar persoonlijke website

Waar 
‘Guru aan huis’ werkt op sfeervolle locaties in Leiden en omstreken, Chiara is vaak te vinden in yogacentrum De Lindewei waar ze ook yogalessen en workshops geeft. Bij urgentie of een crisissituatie komt ‘Guru aan huis’ ook bij jou thuis. Als jij zorgt voor iets lekkers bij de thee, dan zorgt zij voor de rest.

life purpose
Tijdens een Summerschool voor entrepreneurs heb ik mijn life purpose ontdekt: dit is wat mij en guruaanhuis drijft!

Waarom

‘Guru aan huis’ helpt jou om de volgende stap in bewustwording te nemen.
Ik heb veel mensen ontmoet die vastlopen en willen veranderen, maar niet weten waar ze moeten beginnen. Afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik een gave heb, om mensen dat ene zetje te geven om daar door te gaan, en de kracht in zichzelf aan te boren om die volgende stap te nemen in persoonlijke ontwikkeling.

Wanneer
‘Guru aan huis’ is 5 werkdagen per week beschikbaar. Bij urgentie of een crisissituatie zijn avonden en weekend ook een optie.

 

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders