Extreme Yoga Makeover!

Aan iedereen aan wie ik ze laat zien reageert net zo enthousiast als ik. Dit past echt bij mij en bij deze tijd: fris, bewust en modern.

Nieuwe naam, site, look, focus, tekst en flyers.

Guru aan huis is geboren!Guruaanhuis-FlyerA5-drukklaar

Ik ben in 2013 begonnen met een droom (www.studentenyogaleiden.nl)  intussen ben ik 3 jaar verder, 5 opleidingen achter de rug (hatha, kundalini level 1, trauma sensitive yoga, businessyoga, yogacoaching level 1) en heb ik ontdekt waar echt mijn kracht ligt: 

• begeleiden van mensen om hun innerlijke guru te ontdekken 

• mensen coachen om hun eigen, persoonlijke yogapractice op te bouwen 

• speelse, actieve en diepgaande kundalini yogalessen en workshops  geven.

 

Daarnaast geef ik met veel plezier groepslessen en workshop in Leiden en omstreken. Dus benader mij gerust voor op maat lessen en workshops voor jouw sportschool, bedrijf, symposium, retraite of studio. Meer weten kijk op www.guruaanhuis.nl. Mis je nog iets aan deze site laat mij weten, is net nieuw!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.