Kundalini Yoga & Sjamanic Breathwork

*Van deep shit naar deep dive *
Transformational Session

DIEPGAANDE KUNDALINI YOGA & SJAMANIC BREATHWORK

Waarom zou je dit doen?

-je blijft uitstellen, uitstellen, uitstellen…terwijl je precies weet wat er mis is in je leven

-je zit vast in een bepaalde emotie, bijvoorbeeld na een pijnlijke breakup

-je wilt iets nieuws beginnen maar je blijft jezelf onbewust saboteren

-Je wilt andere mensen ontmoeten die dit herkennen en erkennen

 

Door middel van krachtige yogaoefeningen, holotropisch ademwerk, meditatie en zelfreflectie ga je AAN DE SLAG MET JEZELF.

Tijd om van je grootste pijn, je grootste kracht te maken.

In deze workshop zal je een aantal belangrijke tools leren om met heftige emoties om te gaan. Je gaat vooral ervaren wat het is om door bepaalde pijn heen te gaan, en leert herkennen wat je blokkade is. Door te bewegen, ademen en mantra’s te zingen leer je de kracht van deze methode, die al voor 1000’en mensen heeft gewerkt.

WAT IS KUNDALINI YOGA

Ook wel ‘The Yoga of Awareness’. Kundalini genoemd. Deze Yoga is een actieve en levendige yoga, met dynamische oefeningen en ontspanning. Fysiek werk je aan je conditie en maakt het je soepel en sterk. Het geeft het je al snel nieuwe energie en ontspanning. Er is ook aandacht voor de adem. Deze yoga is actief en inspannend en richt zich sterk op de bewustwording van je eigen bron van levensenergie. Deze yoga is door Yogi Bhajan naar het Westen gebracht. Yoga en meditatie ondersteunen steunen elkaar in deze methode en lopen vloeiend in elkaar over. Belangrijke is ook het geestelijk tot rust komen, na de oefeningen, de verstilling en de diepere beleving van het Zelf. Kundalini Yoga gebruikt ook mantra’s en meditaties met muziek. Deze combinatie brengt je in contact met je zelf als éénheid.

WAT IS HOLOTROPISCH ADEMEN/SJAMANIC BREATHWORK

Binnen een holotropic breahting sessie wordt er ononderbroken geademd, dat wil zeggen dat op de in en op de uitademing geen pauze zit. Omdat de adem (zuurstof) energie is voor het lichaam, zal deze techniek ervoor zorgen dat er grotere hoeveelheden energie door het lichaam zal gaan. Deze energie zal ook langs pijnplekken en blokkades komen en deze zullen harder kunnen gaan opspelen en spreken. Doordat het een meditatieve techniek is zal je hoofd makkelijker loskunnen laten en kan je in contact komen met je onderbewuste en dus ook in staat zijn met je lichaam te kunnen praten of beelden te krijgen van de blokkades.

Veel blokkades zijn opgeslagen en weggestopte emoties en trauma’s. Door deze techniek kan er naast veel ontspanning ook intense emotionele ontlading geproduceerd worden. De blokkade kan worden ontdaan van deze energie en kan weer gaan stromen.

Wil je weten wat je lichaam jou te vertellen heeft?

Door de unieke combinatie met Japanse drukpunten therapie en Pranic healing (een vorm van Reiki), kunnen blokkades worden opgeheven en kan je diepgaand inzichten krijgen.

Zelf pas ik deze techniek ook toe, omdat ik ook erg sterke geest heb en niet snel los kan laten, dus vormt deze healing techniek om even ‘reset’-knop in te drukken en om opnieuw naar mijn lichaam en dus mijn raadgevers te luisteren.

VOOR WIE

• enthousiaste yoga-beoefenaars (ook als je net begonnen bent!)
• Als je negatieve shit hebt gehad, lang geleden of NU en je dat wil transformeren tot iets positiefs

DOOR WIE

Chiara van den Berg is yogacoach en certificeert level 1 yogadocent. Zij helpt je om oude patronen te doorbreken en samen een stap te nemen voor een nieuw leven. Sinds 7 jaar loopt zij op het yogapad en doet ze elke dag kundalini yoga en meditatie. Chiara heeft deze methodes opgepakt in een tijd dat zij hier zelf veel behoefte aan heeft gehad, om door haar eigen neuroses en blokkades heen te breken. Binnen een jaar had ze haar eigen crisis overwonnen en veranderde haar leven compleet, ze ontdekte de wereld van overvloed.

Chiara werkt samen met Nick van t End, zij inspireren elkaar om het beste uit elkaar te halen, en ze vullen elkaar ook naadloos aan. De 1 haar blinde vlek is de ander zijn talent. Nick begeleidt het ademwerk tijdens de workshop om tot de kern te komen, healing te geven en te onderzoeken waar het echt bij jou knelt. Meer weten kijk op zijn website: www.healingcoach.nu

WAT KOST HET

bloed, zweet tranen!

55 euro voor 3 uur zeer toegewijdde begeleiding van twee ervaren trainers

 

AANMELDEN
stuur mij een bericht/app of email chiara@guruaanhuis.nl en maak het bedrag over op reknr:
NL65TRIO0212159208
Tav: Chiara van den Berg
OF ik stuur je een tikkie via whatsapp/facebookmessenger
06 26 71 85 72
www.guruaanhuis.nl

 

LOCATIE EN TIJD
De sessie wordt gegeven met minimaal 5 mensen en maximaal 15 mensen. Geef aan dat je interesse hebt en dan wordt je op de hoogte gehouden van de eerst volgende sessie (zo ongeveer 1 x per 2 maanden)

Neem loszittende, natuurlijk kleding in laagjes (we wisselen actief en rustige oefeningen af)
Eigen waterflesje.

Bij 5 mensen is de sessie in Warmond, inclusief diner.

Bij meer dan 5 mensen is de sessie in De Lindewei in Leiden met potluck diner.

 

WAT ZEIDEN ANDERE MENSEN HIEROVER

Lucy, 31 jaar

Afgelopen juli heb ik een bijzondere avond mogen meemaken op Chiara’s Magic Attic in Warmond, waar Chiara en Nick met een kleine groep de diepte indoken met kundalini yoga en shamanic breathwork. Het was een hele mooie ervaring. Grappige luchtige momenten wisselden zich af met echte verhalen en zowel moeilijke als mooie momenten. Chiara en Nick zijn allebei hele fijne mensen waarbij ik helemaal mezelf kan te zijn en me kwetsbaar op durf te stellen. Ik vond dit een bijzondere manier om door te voelen (in plaats van nadenken en in je hoofd zitten) te ervaren waar je heen wilt in je leven, en hoe je kan worden wie je bent. Als ik de avond zou samenvatten in kernwoorden, zijn dat: spontaan, transformerend, uitdagend, en magisch!

SaveSave