Wat heeft Guru in huis?

 De 40-dagen challenge

Wil je een negatieve gewoonte doorbreken? Ga de uitdaging met jezelf aan: 40 dagen lang elke dag yoga!

Wat wil jij veranderen?

-Minder piekeren of negatief denken

-Nee kunnen zeggen en je grenzen kunnen aangeven

-Meer jezelf kunnen zijn

-liefdesverdriet of in een moeilijke relatie

Hoe:

We maken samen een persoonlijke daily practice (sadhana) die past bij jouw vraag en levenswijze. Je krijgt begeleiding, adviezen en de oefeningen in PDF om deze uitdaging met jezelf aan te gaan.

In 40 dagen een negatieve gewoonte doorbreken? Dat kan met een persoonlijke sadhana. Als je de daily practice 90 dagen volhoudt, dan installeer je een nieuwe gewoonte diep in je bewustzijn. In 1000 dagen maak je de nieuwe gewoonte en bewustzijnsverandering helemaal meester.

FullSizeRender 74

Yogacoaching

Een persoonlijke yoga coach:

  • Helpt jou je visie en je yogadoelen verhelderen
  • Ondersteunt jou door je angsten heen
  • Houdt je gefocust
  • Confronteert je met je onbewuste gedrag en oude patronen
  • Verwacht dat je je best doet en houdt je daar aan!
  • Ondersteunt je met de meest effectieve yoga- en meditatietechnieken

Op koers blijven

Het is makkelijker om op koers te blijven en je commitment te houden met een coach aan je zijde. Ik ken het pad en weet wat er voor nodig is. Ik sta klaar om mijn ervaring met jou te delen en je te ondersteunen op jouw pad.

We beginnen altijd met jou vraag: wat heb je nodig om een volgende stap te nemen? We kijken naar wat er in het hier en nu speelt. Op basis van een gesprek, formuleren we een positieve  intentie:

Bijvoorbeeld:

Ik wil meer plezier in mijn leven

ik wil ontspannen mijn werk doen

ik wil helder communiceren naar mijn partner.

Daarna gebruik ik yoga, creatieve werkvormen, meditatie of een mantra om aan de slag te gaan met jouw intentie. Je krijgt oefeningen die op jou zijn afgestemd, oefeningen die je steunen en bekrachtigen en verder helpen.

Na het consult krijg je specifieke yoga-oefeningen of meditaties mee die je thuis kan doen voor een bepaalde periode: 7 dagen, 40 dagen of 90 dagen.

Crisis?

Stel, je zit er even helemaal doorheen en je staat op het randje van een crisis of een burn-out. Bel mij meteen voor een afspraak, in een paar sessies zet ik je weer op de rit.

Geen wachttijden, direct geholpen worden: 06 26 71 85 72

SONY DSC

Yogalessen & workshops

Een Kundalini Yoga is afwisselend, dynamisch en geven je een boost van energie en inspiratie.

Een les duurt 75 minuten. Ik kan ook lessen verzorgen vanaf 20 minuten. In een Kundalini Yoga les gaan we aan de slag met adem, meditatie, mantra en yoga-houdingen.

Sinds 2012 geef ik op verschillende plekken kundalini yogales: yogastudio’s, sportscholen, verenigingen, buurthuizen, in het park, op retraites, vakantie.

Bijna overal kan ik een yogales verzorgen mits de ruimte schoon en rustig is.

Ik verzorg verschillende workshops met allerlei thema’s en onderwerpen:

  • Basic Yoga voor beginners
  • Partneryoga- speciale oefeningen en meditaties voor tweetallen
  • Advanced workshops over adem, chakra’s, kundalini energie, omgaan met stress en negativiteit, terug naar je essentie, depressies&burnout.
  • Ik werk mijn repetoir regelmatig bij, dus kom met een verzoek en samen kunnen we kijken of we een themales kunnen verzorgen rondom jouw vraag.

_MG_7979

Yogainterventies & Businessyoga

Huur guruaanhuis in voor jouw bedrijf of training!

Gegarandeerd frisse en blije medewerkers of cursisten, door middel van afgestemde, korte en krachtige yoga-interventies tijdens jouw training, workshop of vergadering. Met speciale businessyoga technieken plus een mix van mijn eigen ervaring met groepen (ik werk al 10 jaar met verschillende groepen mensen –van wispelturige pubers tot eigenwijze bejaarden) Ik heb een zesde zintuig voor groepsdynamica ontwikkeld. Ik grijp op het juiste moment in en kan ervoor zorgen dat een neerwaartse spiraal van energie, juist een opwaartse spiraal wordt.

Als yogadocent en communitybuilder, weet ik precies wanneer de energie dreigt in te zakken, de focus weg is of mensen hun interesse verliezen. In het algemeen is de concentratie van een mens beperkt, wat goed werkt is afwisseling. Dus na een intensieve workshop, of een praatje waarin veel theorie is uitgelegd, zorgt een yogainterventie ervoor dat je energie weer in balans komt.

Als je hoofd vol zit met nieuwe input, dan kan dat een moe gevoel geven. Na 5 a 10 minuten ademen en bewegen, is het hoofd weer leeg, de theorie geïntegreerd in het onderbewustzijn en kan je weer verder.

yoga intervention

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders