StaycationRetreat

Welke dagelijkse routines heb je nodig om het hele jaar ontspannen en relaxed te blijven? Elke dag 5 minuten mediteren? Hardlopen? Gezond snacken? Een nieuwe baan zoeken? Studie afmaken? Op tijd gaan slapen en vroeg op?
 facebook guru 4
We weten allemaal donders goed wat ‘good habits’ zijn, en we weten ook prima wat onze ‘guilty pleasures’ zijn….eindeloos appen&chatten op de bank, Netflix, lekkere vette hap, te lang uitgaan en de dag erna katerig je sportles afzeggen. Halverwege het jaar hakt het er opeens hard in. Je merkt dat een hoop stress, spanning en ongezonde gewoontes zijn ingesleten en dat je weer helemaal op en leeg bent. En dat terwijl het nieuwe jaar nog ver weg is en je vaak alleen maar kunt hopen dat de volgende zomervakantie je voldoende nieuwe energie geeft.
 

Herken je dit verhaal en ben je dit patroon ook he-le-maal zat?

 
Augustus is de laatste maand voordat er weer een hectisch school- of werkjaar begint. Excellent time for a change! Grijp deze maand een keer aan om niet alleen te ontspannen, maar ook om gezonde routines in te bouwen. Moeilijk? Beren op de weg? Drempelvrees? Ik weet hoe dat voelt en daarom doe je dit niet alleen, maar samen met een gemotiveerde groep mensen die dit ook willen. Begeleid door twee ervaren yogacoaches (en teachers), die voor jou een zeer effectief programma hebben geschreven:
12 uur zelfcoaching, creatieve uitdagingen, ontspannende yogasessies en concrete doe-het-gewoon-fun, verdeeld over 3 dagdelen in juli en augustus. We noemen het #staycationretreat.facebook guru 2
 
Na de eerste coachingbijeenkomsten is de hele maand speel- en experimenteertijd, waarin je je eigen persoonlijke stappenplan gaat toepassen en finetunen. Zie deze maand als een #yogachallenge (want alle gezonde routines zijn in weze ‘yoga’). Na de challenge komen we weer bij elkaar om te kijken wat de praktijk jou heeft geleerd. Leren door te doen!
 
Check alle praktische info hieronder en meld je aan met een simpel mailtje ‘Ja! Ik wil mijn eigen staycationretreat!’ naar chiara@guruaanhuis.nl.

 

 30 dagen yoga challenge

Design your own Staycation Recover Retreat Plan

3 workshops verdeeld over 30 dagen

Wat gaan we doen?
• Schrijf je eigen  persoonlijke stappenplan voor de rest van het jaar
• 3 interactieve workshops in een kleine groep
• 30 dagen challenge om simpele routines te ontdekken en toe te passen in je dagelijks leven
• Aan de slag met verschillende vormen van yoga

Wat krijg je?
• balans vinden en behouden voor de rest van het jaar
• kom lekker in je vel met verschillende yogasessies, meditaties en zelfcoaching
• ontvang een werkboekje en handige oefeningen voor thuis
• begeleiding door yogadocenten en ervaringsdeskundigen die het zelfde hebben meegemaakt als jij

Data en tijd
Herfst 2016

Winter 2016

Winter 2017

Lente 2017

 

Praktisch
€130,- per persoon
€125,- earlybird
€99,- voor studenten

Aanmelden

Stuur een email met als onderwerp ‘Ja! Ik wil mijn eigen staycationretreat!’ naar chiara@guruaanhuis.nl met je naam en telefoonnummer. Voor het studententarief graag foto bijvoegen van je collegekaart.

Graag bovenstaande bedrag overmaken op: NL65TRIO0212159208 tav Chiara van den Berg en ovv je naam-staycationretreat/datum

Voor wie

• Voor bewuste mensen met een beetje stress
• Ook speciale aandacht voor young adults&studenten
• Geen of veel ervaring met yoga en meditatie: geschikt voor alle niveau’s
• je staat open voor verandering en nieuwe inzichten

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders