Massage&Magic - Guru aan huis

Energetische Massages

Aandachtige, energetische massages voor het herstellen van de verbinding met je lichaam en emotionele heling.

Het begeleiden van een helingsproces is wonderlijk. Ik luister, voel, en beweeg met je mee.  Hoe ik zo dichtbij getuigen ben van iemand’s strijd en emoties verrast me telkens weer. Ik geloof dat wat het lichaam te vertellen heeft waarheid is! Dat is waar doorbraken plaatsvinden. Niet in je hoofd of in moeilijke gesprekken, ik ga een laag dieper en voel wat er op alle andere vlakken in je gebeurd. Je lichaam is de container van emoties en energie, en dat is wat je levensgeluk bepaald. In een sessie van 1,5 uur gaan wij aandachtig kijken wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld stressrelease, het herstellen van de verbinding met je lichaam en/of emotionele heling; in de vorm van een energetische massage. Een langduriger traject van meerdere sessie geeft ons de mogelijkheid nog dieper te gaan, en ons te focussen op de diepere structuren en patronen in jou. Zo kunnen we echt een verandering in jou leven teweeg brengen. Wat heb je nodig?

Pure aandacht voor jou

Meer contact met je lichaam

Stress loslaten en reguleren

Heling van oud verdriet&vastzittende spanning

Bevordert herstel tijdens burn-out en depressie

Pakketten

1 sessie

Als kennismaking maar ook als een los consult te boeken, een sessie helemaal voor jou om te kijken waar je vraagstukken zijn en je inzicht krijgt in mijn behandelwijze.Na deze sessie ben je vrij om kiezen of je verder gaat op dit pad.  

3 sessies

De ziel houdt van commitment! Als je echt volt dat je emmer vol zit en je zit aan je tax van je kunnen, dan zijn 3 sessies verspreid over 1 maand, een goede manier om je lichaam een directe reset te geven. Deze time-out geeft je de tijd om echt stress en spanning te kunnen loslaten. 

6 sessies

We gaan nu een wat dieper proces in! Doodeng? Ja zeker! Hoog nodig? Dat ook! Je staat midden  in een crisis of je bent al maanden of zelfs  jaren aan het overleven. Met 6 sessies kunnen we echt een vertrouwingsband opbouwen met je lichaam en ziel, en zo steeds een stapje dieper komen. 

Jaar traject

Een complete transformatie, jouw leven komt nu echt op een ander spoor. Je gaat ervoor, en ik ook. Dit wordt jouw doorbraakjaar. 

Combi traject

We maken een combinatie van alle andere tools zoals Yoga en Shakti Tantra, werken samen met andere gastdocenten via mijn netwerk, we maken we voor jou een custom made programma. 

Chiara heeft de gave om niet alleen je energie weer te laten stromen, maar vooral om de juiste vragen te stellen tijdens het voelen van de blokkades. Doordat je zo in contact staat met je fysieke lichaam lijken antwoorden uit je te stromen. En daar stopt het niet, Chiara helpt je om manieren te vinden om je in het dagelijks leven te blijven herinneren aan jezelf liefhebben en zacht voor jezelf zijn(of wat jij in jouw geval nodig hebt). Zo’n full package, dat is wat Chiara zo mega uniek maakt!
Rosanne
Manifestatie Coach

Je lichaam is de container van emoties en energie

Wat is een energetische massage?

volgens Chiara

1 van mijn eerste yogameesters zei ooit tegen mij: je plant zaadjes in mensen, maar je weet nooit wanneer ze uitkomen. Soms zie je meteen resultaat. En soms lopen ze boos weg, en halen ze er pas na 5 jaar een les uit. Emoties zijn wonderlijk processen. Het begeleiden van een helingsproces is vooral veel voelen. Ik ben getuige van iemand haar eigen strijd, haar eigen emoties, en enige wat ik doe is luisteren, voelen en meebewegen. Ik verlang niks, ik doe niks en mijn hele lichaam staat open en spiegelt haar emoties, haar weerstand, haar verlangens. 

Ik kan mij eigenlijk ook niet meer herinneren hoe deze methode ontstaan is, het gebeurde gewoon toen ik begon met mensen masseren en aanraken. Tijdens de massages voelde en ‘zag’ ik van alles binnen komen, en daar heb ik steeds meer op leren vertrouwen. Dat wat het lichaam te vertellen heeft, dat is waarheid! Dat is waar doorbraken plaatsvinden. Niet in je hoofd of in moeilijke gesprekken, ik zak af en voel wat er op alle andere lagen in je gebeurd. Je lichaam is de container van emoties en energie, en dat is wat je levensgeluk bepaald.

Over mijn ervaring als professional: Yogacoaching level 1  (Guru Gian Instituut), Kundalini Yoga level 1 (KRI certified), Trauma Sensitive Yoga (David Emerson van het Center for Trauma and Embodiment at Justice Resource Institute), Woman Facilitator Programma (School of Shakti).

 

Kennismaking

Via videocall maken we kennis, voor ongeveer 30 minuten.  Ik stuur je van te voren een aantal vragen op die we gaan doornemen. Als de kennismaking wederszijds bevalt kunnen we ook gelijk een afspraak inplannen. 

Een videocall is gratis. 

Intake sessie

We maken je vraag helder en ik laat je kennis maken met mijn manier van werken. We beginnen met een uitgebreid gesprek en gaan dan door met een energetische massage van 30 minuten.  

Een intake kost 65 euro.  

1 sessie (normaal)

Een normale sessie is 1.5 uur en daarin hebben we tijd om kort te praten, en dan gaan we meteen door met de energetische massage van 45 minuten met daarna rustige afronding. 

Dit kost 75 euro incl btw.

1 sessie (uitgebreid)

 We gaan diep op je thema’s en vraagstukken in, dmv van verschillende tools vanuit de yoga, meditatie of tantra. Daarna is de energetische massage en ruim de tijd om af te sluiten en na te praten. We zijn maximaal 2.5 uur bezig. 

Deze complete selfcare sessie is 150 euro incl btw. 

Laat je aanraken, laat je lichaam weten dat je van haar houdt.

Wat brengt het jou?

Rust in je hoofd en in je lichaam

Heftige emoties een plek geven

Herstellen van burn-out, zware bevalling, etc

Richting en focus in je leven, werk, studie en relaties

Meer contact met je gevoel en verlangens

Een sessie met Chiara is thuiskomen bij jezelf, in contact met je ware zijn. Dankjewel voor je liefdevolle begeleiding.
Renske
Yogadocent
De zolder van Chiara is zo fijn! Het geeft mij een geborgen gevoel waar ik mag thuis komen in mijzelf. Vanuit hier ontdek ik samen met Chiara wat er in mij leeft en waar wij op dat moment liefdevol en uitdagend naar gaan kijken.”
evelien fotograaf
Evelien
Fotograaf
Chiara's openheid biedt een veilige ruimte om jezelf te ontmoeten. Zacht, speels en wanneer het spannend voelt een duwtje in de rug om eerlijk in de spiegel te durven kijken.
studio sarie
Sarie
Avonturier
Bij Chiara leerde ik door diepe meditatie en aanraking mijn grote angst, voelen, om te buigen tot een superkracht. In een warme afgestemde omgeving vol liefde en onvoorwaardelijke aandacht hoef ik eindelijk niet langer te vluchten voor het grote onbekende voelen, maar waan ik me in veilige armen om me totaal over te geven aan mijn gevoelens. waar ik eerst nog geen drie woorden over mezelf durfde te vertellen kon ik nu meer kwijt dan ooit. of dat nu verbaal of energetisch was, een totale verademing na lang het gevoel gehad te hebben zoekend te zijn.
Fiona
Social Worker

Veelgestelde vragen

Dat klopt, het is ook eng. En angst en spanning mag er zijn. Het helpt om eerst een videocall met mij in te plannen om al je angsten op tafel te gooien. 

Geld zijn knikkers, en als de knikkers op zijn dan is er ook meer mogelijk vanuit het principe dat alles waarde heeft, en dat je uiteindelijk geld niet kan eten en dus per definitie symbolisch is voor zaken die wel van waarde zijn: voedsel, land, vastgoed, mooie spullen, liefde en dankbaarheid.  Ik sta open voor een betalingsregeling of een andere waardeuitwisseling. Ik heb ooit in het begin van mijn carriere een jaar zonder geld geleefd en mijn werk opgebouwd vanuit de giveconomy.  Wat het meest transformatieve jaar ooit voor mij was. 

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders