Over mij - Guru aan huis

Over mij

Ik ben fanatiek als het gaat om het creëren van bewustzijn rond mentale gezondheid. Sinds 2013 heb ik een eigen praktijk – Guru Aan huis – waar ik mensen en groepen op hun pad van persoonlijke groei en zelfbevrijding begeleid. Ik geloof in het omarmen van zowel het licht als het donker: je gezonde deel en je getraumatiseerde deel. Verder is het mijn missie om vrouwelijkheid en vrouw-zijn terug te brengen in de samenleving. Daarom werk ik vanuit shakti (het vrouwelijke principe) en breng ik eigenschappen als voelen, acceptatie, compassie, liefde, sensualiteit, flow, vergeving en samenwerking naar de voorgrond. Bij School of Shakti heb ik mij verdiept in shakti tantra en sinds 2018 meerdere trainingen gevolgd waaronder een Woman Facilitator Programma. Sinds drie jaar begeleid ik met veel liefde vrouwencirkels en trainingen via het platform de Shakti Sisters. 

Na een diepe, persoonlijke crisis heb ik mijn passie en levensmissie gevonden in het pad van bewust en holistisch leven. Ik gebruik al mijn ervaringen met mentale breakdowns en herstel om jou zo goed mogelijk te begeleiden op je eigen, unieke helingsreis.  Ik weet hoe het is om diep in de shit te zitten. 

Als je mij NU (op een goede dag) tegekomt, dan kunnen mensen zich bijna niet voorstellen dat ik zo donker was en zo onzeker over mijn lichaam. Want wie mij tegenkomt en kent ziet een grote bundel van kracht en licht, plezier en passie. Alles wat ik doe in het leven, doe ik met volle overgave en ongeremdheid, ik leef voluit! Dus nu weet ik dat we allemaal spirits zijn in een menselijke vorm, op zoek naar eenheid en verbinding. 

Crisis? Ik zie een (door)start van een nieuw bewustzijn. Jouw beste versie van jezelf worden. 

Over mijn achtergrond

Ik ben ervaren gecertificeerd level 1 kundalini yoga docent, tantrika en yoga coach. Ik werk vanuit verschillende disciplines, en ben  zo eigenwijs genoeg dat ik dus mijn eigen methodes heb ontwikkeld en inzet waar ik voel dat het nodig is. Bij mij dus geen standaard sessie of workshop. Ik kijk echt naar wat jij nodig hebt, op het moment zelf, en ga nooit harder of sneller dan de persoon voor mij kan gaan. 

Ik gebruik een combinatie van levenservaring en methodes die ikzelf jarenlang in de praktijk heb ervaren en ook in getraind ben. Daarnaast leer ik elk jaar wat nieuws, en laat ik mezelf inspireren door allerlei therapeuten, docenten en trainingen. 

Tot slot ben ik vooral van het ‘practice what you preach’ want wat heb je aan een healer die zelf niet goed in haar vel zit? Ik leef mijn eigen visie dagelijks. Alles wat ik anderen leer, heb ik al in mijn eigen leven geintegeert, en daarom weet ik ook hoe moeilijk het kan zijn om bepaalde veranderingen door te voeren. Een bewustzijnsverandering is een van de moeilijkste dingen die er is!  En daarin ben ik graag jouw rots in de branding. 

Tot dan in de Magic Attic in Warmond

Chiara van den Berg

Mother/ Lover/priestess


Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders