Ontspanning van binnenuit

Kundalini Yoga

Elke woensdag les van 20-21.15 uur

Deze yoga maakt meer los dan alleen vastzittende spieren en stijve ruggen…je maakt weer contact met je passie, creativiteit en je innerlijke guru. Ook krijg je meer focus en energie van een structurele yogales. Deze yoga werkt op je zenuwstelsel, spieren en klieren. Een totale inner-workout.

Wij gaan met yoga, meditaties en mantra’s jou een boost van energie geven en we sluiten we af met een diepe ontspanning en meditatie. De flow die je voelt tijdens de oefeningen en de yoga, neem je in het dagelijks leven weer mee: flow en passie in alles wat je doet!

Wat het je oplevert:

Emotionele balans

Meer energie en fysieke fitheid

Beter omgaan met stress

Een fijne yoga-tribe van gelijkgestemden

Bevordert herstel tijdens burn-out en depressie

Kundalini yoga is veelzijdig en ontspannend

Meditatie

Mediteren kan je leren, begin thuis met 3 minuten stilte per dag en doe daar elke week 1 minuut bij. In de KY zijn de meditaties vaak actief, dus met klanken, bewegingen en ademhaling. 

Mantra

Volgens Yogi Bahjan zijn er twee manieren om verlichting te bereiken: een leven vol lijden of mantra’s zingen. De tweede optie is makkelijker en leuker. 

Houdingen

De houdingen in de KY zijn vaak dynamisch dwz in beweging, dat voorkomt blessures en daarmee train je je lichaam om langzaam haar grenzen op te rekken. 

Adem

Wat er ook gebeurt, we blijven altijd ademen. De hele les lang blijf je focus op de lange diepe adem, waardoor je lichaam weer kan opladen en uitrusten

Tribe

Yoga doe je niet alleen! Je komt elke week in een warm nest terecht van liefdevolle yogi’s. 

'mijn leven zat totaal in de prut'

Ik kan mij mijn eerste kundalini yogales nog als de dag van gisteren herinneren. Ik zat toen in zo’n diepe depressie dat ik de hele dag op bed lag, met een gebroken knie, wat niet erg helpend was voor mijn fysieke herstel. Op een gegeven moment was ik wanhopig voor een oplossing uit mijn misere en kwam ik bij een yogales terecht bij Amrit Dev, ik had toen geen idee dat het kundalini yoga betrof. Er werd die les gechant, rustig geademd, in een tempo dat ik kon bijhouden deden we oefeningen waar ik mij na de les gewoon beter door voelde. Ik begreep toen nog niks van de rituelen en mantra’s erom heen, maar mijn lichaam schreeuwde aan alle kanten GA HIER MEE DOOR WIJ HEBBEN DIT NODIG. Dus voor de eerste keer in mijn leven luistererde ik naar die stem, en een keer niet naar mijn hoofd. Sindsdien is mijn leven 180 graden gedraaid en veranderd, en ben ik dingen gaan doen die ik nooit voor mogelijk hield. Kundalini yoga changed my life! 

Juist NU hebben we yoga en meditatie nodig om onze draagkracht en vitaliteit te vergroten! 

Op woensdagavonden is er live yoga in De Lindewei. Er is ook een mogelijkheid om online deze les te volgen, stuur mij een bericht voor meer informatie. 

Juist NU hebben we yoga hard nodig om onze weerstand gezond te houden.

Weet wie je bent, en de rest kom vanzelf.

Chiara Hari Tej Kaur

Yogateacher & Coach

ik ben yogacoach, masseur en certifieerde level 1 kundalini yogadocent. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Leiden en aan de Hogeschool Leiden, waar ik mijn bachelor in Social Work heb behaald in 2010. Na een diepe, persoonlijke crisis heb ik mijn passie en levensmissie gevonden in de yoga en coaching. Sinds 2013 geef ik wekelijks yogalessen in Leiden en omstreken, gastlessen op sportscholen en festivals, verdiepende workshops en trainingen en begeleid ik mensen op hun pad van persoonlijke groei dmv consulten en trajecten op maat. Sinds 2016 ben ik getrouwd en moeder van een dochtertje en combineer ik ontspannen moederschap met mijn werk als zelfstandige professional.

Losse les

12,50 per keer. Je mag zo vaak komen als je wilt 

10 lessen

100 euro voor 10 lessen. Geldig voor 20 weken. 

20 lessen

170 euro voor 20 lessen. Geldig voor 40 weken. 

Studentenkorting

Ben je student, bijstandgerichtigde of verdien je minimumloon? Dan is er een speciale korting of betalingsregeling mogelijk. 

Ontdek jouw unieke kracht

Voor wie is het?

Hardwerkende professionals

Ambiteuze studenten

Herstellende van burn-out

zoekend naar richting en focus

verwerking heftige emoties en depressie

Veelgestelde vragen

Als lenigheid de graadmeter zou zijn voor verlichting, dan zit het circus vol met guru’s. 

Mediteren is geen truukje om je hoofd leeg te maken. Mediteren is het trainen van je bewustzijn en je brein, een andere viewpoint op je eigen gedachtes. Kijk er naar, luister ernaar, maar laat je niet meeslepen door geratel. Je leert met mediteren dat er naast jouw ego-denken, er ook een Hogere Jij is, die van een afstandje rustig kan blijven ademen en gewoon OK is met zichzelf. 

De lessen zijn op aanvraag bij mij of bij jou thuis. Er kunnen max 2 mensen deelnemen aan een yogales. Ook zijn er online yogalessen op woensdagavond 20 uur. Graag van te voren aan melden via het aanmeldformulier. 

Een yogales aan huis, bij jou of bij mij thuis, kost 25 euro. Je mag dan gratis 1 huisgenoot of close friend laten meedoen. Een yogales is persoonlijk afgestemd op jouw behoefte. 

Ik neem deze pandemie serieus, dus bij klachten van jijzelf of een huisgenoot blijven we thuis. Ook houden we afstand en is de yogales volledig non-touch, tenzij jij daar expliciet om vraagt. Ik draag geen mondkapje en verwacht dat ook niet van jou, omdat het ons belemmert om de yoga op gezonde en veilige manier uit te voeren. 

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders