Placeholder

Het beste uit je team


Gegarandeerd frisse en blije collega’s of cursisten, door middel van korte en krachtige yoga-interventies tijdens jouw training of vergadering. Ik maak van een energielek een oppepmoment!


Placeholder

De volgende stap in je ontwikkeling


Het is tijd voor verandering, je wilt NU aan de slag. Ik begeleid jou, zodat je op eigen kracht door je eigen barrière heenbreekt.Crisis? Ik zie  een start van een nieuw bewustzijn.

Placeholder

Hallo, ik ben Chiara


en ik ben yogacoach en businessyogaspecialist. Ervaringsdeskundige en certified level 1 yogadocent. Ik help je om oude patronen te doorbreken en samen een stap te nemen voor een nieuw leven.


Even kennismaken?

Je wilt nu verandering, een eerste stap nemen... en ook spannend. Want je springt in het diepe met iemand die je nog niet kent. Zullen we eerst even kennismaken?

Wanneer je tegenover Chiara zit voel je de rust die ze uitstraalt. Aan de hand van open en gerichte vragen neemt ze je aan de hand om te bepalen wat je doelen zijn en hoe je deze zult bereiken. De positiviteit van het gesprek maakt dat je je weg naar de doelen wellicht nog niet ziet, maar wel voelt dat ze mogelijk zijn. Ze heeft ook oog voor je tekortkomingen als mens (voor mij is dat bijv. een lichte mate van luiheid) neemt dat mee in haar plan Yoga te integreren in je leven en de kracht van je positive mind te versterken. En dat zonder veroordelend te zijn.

Avatar
Charis
Geneeskunde

Bij Chiara kom je helemaal tot rust, ze begrijpt jou lichaam en wat je nodig hebt. Aanrader!

Avatar
Floris
Ict

Massage & Magic
Chiara nam ruim de tijd om te verbinden, iets wat ik heel erg nodig had. Haar stevige massage vervolgens maakte mij helemaal los en zodoende kon er weer energie vrijkomen. Ik voelde me hierna weer alsof ik de hele wereld aankon. Dank je wel voor deze mooie beleving!

Paul
Data analist

Onlangs had ik een sessie met Guru aan huis Chiara van den Berg. De combinatie van yoga, meditatie en coaching vond ik erg verfrissend. Met een paar korte vragen kreeg ik heel snel inzicht in mijn pijnpunten en waar ik aan wil werken. Een sessie bij Chiara is vrij en relaxed. Omdat zij meedoet met de oefeningen en meditatie, doe je het echt samen en dat voelt goed!

Raffaella Ammazzini
Diepgangjournalist

De dagelijkse Sadhana geeft een structuur om te werken aan je uitdagingen. Ik vind het prettig om iedere dag de oefeningen te doen. Voelt heerlijk, zeker na afloop. Chiara is sympathiek en heeft een prettige energie. En ze is een pittige vrouw! Yoga is mijn anker geworden, het belangrijkste in mijn leven, waardoor ik steviger geaard en stabieler ben geworden.

Leon
ICT sector

Jeetje wat een fijne energie heeft Chiara! Ik ging na het consult met meer energie weg dan ik aankwam. In het consult dat ik had hebben we gekeken wat mijn verlangen is op dit moment wat betreft werk oftewel mijn toekomst. Door de juiste vragen te stellen, fijne meditaties en andere oefeningen te doen heeft Chiara mij in laten zien dat er meer mogelijk is dan ik denk! Aanrader dus!

Avatar
Lodie Huijssoon
Werknemer Sportcity

Hoe werkt Guru aan huis?

Vind je eigen kracht met Kundalini Yoga, meditatie en zelfreflectie. Ik werk met een mix van eigen levenservaring, verschillende yogastijlen, de teachings van Yogi Bahjan en een snufje intuïtie, waardoor elke behandelwijze op jouw unieke situatie is afgestemd.

Wat doe je precies?

  • Het roer gaat om en jij blijft de kapitein

    Jij, en alleen jij, besluit wanneer het tijd is om te veranderen. Je bepaald je eigen tempo, ritme en oefeningen, alles gaat in overleg en met respect voor jouw grenzen.

  • Welke stap wil je nemen?

    We bekijken samen wat jij wilt trainen en hoe: in groepsverband of privé. Welke stapjes kan jij nemen binnen je comfortzone?

  • Bouw aan nieuwe patronen

    Je breekt langzaam oude patronen, en je bouwt tegelijk ook aan nieuwe patronen. Door een daily practice op te zetten krijg je een stevig anker om je leven meer draagkracht te geven.

Klaar voor de volgende stap?

Je kan meteen  aan de slag met ‘guru aan huis’.  Jijzelf bent namelijk de ‘guru’ en je kiest je eigen behandelwijze. Samen gaan we kijken wat bij jou past.

ik wil de volgende stap nemen
My purpose is to bring you to the next level of consciousnessChiara, 25 sep 2015

“Ik kon ongegeneerd mijzelf zijn”

Met haar yoga interventies nodigde Chiara mij uit om buiten m’n comfortzone te treden. Zingen, dansen, springen, grommen, zuchten, heel stil zijn en nog veel meer waar ik geen woorden kan bedenken. Chiara past haar interventies intuïtief toe met veel gevoel voor wat een groep nodig heeft. Het resultaat? Ik voelde me vrij en licht maar ook scherp en gefocust. Ik kon ongegeneerd mijzelf zijn. Heerlijk.
Sepopo


“Geen afstandelijke bla bla maar authentiek en toegankelijk”

Is Kundalini Yoga iets vaags en spiritueels? Misschien wel, maar dat doet er niet toe als Chiara een interventie pleegt. Getooid in een kleurige tulband neemt zij je op speelse, down to earth wijze  mee in deze oosterse leer. Geen afstandelijke bla bla maar authentiek en toegankelijk. Opgefrist, ontspannen en een ervaring rijker komt je er weer uit. Aanrader.
Anabella


Jouw review hier?

Heb je een positieve ervaring met Guru aan huis? Laat het mij en de wereld weten!

Deel je ervaring en 

laat hier je verhaal achter