Guru aan huis

Train je innerlijke guru!

Ben je klaar voor de volgende stap?

Het is tijd voor verandering, en je wilt nu aan de slag. Wij  staan voor je klaar, om je te begeleiden zodat je op eigen kracht door je barrières. heen te breken. Je bent zoveel sterker dan je denkt! Ergens along the way ben je het vertrouwen in jezelf verloren. Heb je veel te vaak je grenzen over laten gaan, mensen toegelaten in je leven die niet goed voor je zijn, zit je wellicht vast in een liefdeloze relatie of heb je last destructieve verslavingen. En je bent gewoon zoooo moe en druk. 

Crisis? Wij zien een nieuwe start!

Bij Guru aan huis geloven we in jouw eigen kracht en kwaliteiten. Met onze kennis gemixt met heel veel liefde voor de mens helpen wij je verder. Wij zijn jouw steun in de rug! 

Over ons

Guru aan huis is opgezet door Chiara van den Berg. Als gangmaker ben ik al jaren bezig met het opzetten van verbindende projecten en bedrijven. Guru aan huis heb ik in 2016 gelanceerd en intussen heb ik een brede kring van lovers&friends die met mij het pad bewandelen van zelfontwikkeling en groei.  

Guru aan huis is een platform voor groei en verbinding. Ik geloof in onze eigen unieke kracht en dat het licht in jou zit. Omring je met mensen die jouw licht zien en samen vormen we een verlichte samenleving waarin ieder vanuit zijn authentieke zelf werkt en leeft. Guru aan huis verbindt professionals en reisgenoten, om het beste uit elkaar te halen.  

Chiara & friends

Intimacy Activist

Guru nieuwsbrief + 10% korting op massage of sessie

Wil je op de hoogte blijven van onze masages, coaching en workshops?  Stuur dan een mailtje en we zetten je op de mailinglijst, daar kan je elk  moment voor weer afmelden. Zodra je hebt aangemeld krijg je een kortingsbon voor 10% in t wisselen bij 1 van onze guru’s. 

Ervaringen van anderen

Is Kundalini Yoga iets vaags en spiritueels? Misschien wel, maar dat doet er niet toe als Chiara een interventie pleegt. Getooid in een kleurige tulband neemt zij je op speelse, down to earth wijze mee in deze oosterse leer. Geen afstandelijke bla bla maar authentiek en toegankelijk. Opgefrist, ontspannen en een ervaring rijker komt je er weer uit. Aanrader.
Anabella
Eco designer
Chiara heeft de gave om niet alleen je energie weer te laten stromen, maar vooral om de juiste vragen te stellen tijdens het voelen van de blokkades. Doordat je zo in contact staat met je fysieke lichaam lijken antwoorden uit je te stromen. En daar stopt het niet, Chiara helpt je om manieren te vinden om je in het dagelijks leven te blijven herinneren aan jezelf liefhebben en zacht voor jezelf zijn(of wat jij in jouw geval nodig hebt). Zo’n full package, dat is wat Chiara zo mega uniek maakt!
Rosanne
Manifestatie coach
Gewoon geen woorden voor.
Life changing.
Mike Sendler
Support

Blogberichten voor jou

Heb je een vraag?

We zijn super benieuwd naar jou

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders