Shakti Cirkel

OVER SHAKTI CIRKELS
Fransje en Chiara organiseren met veel liefde, passie en overgave vrouwencirkels in Leiden en omstreken.</h2>
&nbsp;
WAT IS EEN CIRKEL?
Een inspirerend samenzijn, met vrouwen van alle leeftijden,  kennisen, collega’s moeders, dochters, vriendinnen, wildvreemden, ervaren in lichtwerk, beginners in je zoektocht.

Iedereen is welkom, en iedereen is gelijkwaardig in de cirkel. Wij faciliteren het proces, vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. Elke cirkel heeft een ander thema die wij belichten, en ieder mag daar zijn eigen unieke licht op laten schijnen, of haar donderwolkje er helemaal laten zijn. Je zult merken dat juist als je in een superdip zit, andersmans aanwezigheid jou een stukje verder helpt en je inzichten geeft, zonder dat we elkaar echt bewust aan het helpen zijn.

Belangrijkste bij een cirkel, is dat er alle ruimte is voor jou om jezelf te zijn, met alles wat er is. We geven elkaar geen ongevraagd advies, maar luisteren onbevooroordeeld naar elkaars verhaal. Sharings zijn vaak een belangrijk onderdeel van onze cirkels (zie hieronder naar de sharing-afspraken) ook mediteren we, doen we creatieve oefeningen, bewegen op muziek, dans, doen lichte yoga oefeningen, en geven elkaar ruimte om te voelen. Niks moet. Als je ergens ongemakkelijk mee bent: stap uit de cirkel, creëer een fijn nestje in hoekje en neem de tijd om te voelen waar je ongemakkelijk over bent.

Onze ervaring is dat vrouwencirkels een groot gevoel van eenheid, support en begrip kunnen geven, een moment in de maand waar je gehoord en gezien wordt, zonder dat je iets aan elkaar verplicht bent daarna. Je bent vrij om na de groep met elkaar in contact te blijven, of gewoon je eigen weg te gaan. Je mag elke cirkel komen, of eenmalig. Je zit nergens aan vast. De cirkels zijn op dit moment een fijne mix van nieuwe vrouwen, en wat vrouwen die al vaker komen. We staan open voor onbekenden!
<h3>Waarom dan alleen met vrouwen? We zijn toch allemaal mensen?</h3>
Ja dat klopt, we kunnen ook in een gemengde cirkel afspreken, met mannen erbij is het ook heel fijn. Ik ben dol op mannen. Maar nu is het de tijd om als vrouwen, elkaar meer te gaan steunen en onze vrouwelijke energie te gaan omarmen en te gebruiken. Een soort feminisme 3.0. Elkaar steunen en inspireren om als vrouw door het leven te gaan, en je eigen talenten en krachten te leren kennen en te gebruiken, thuis en op de werkvloer.

Nog een reden voor een woman-only event: de energie veranderd zodra het andere geslacht in de kring komt…een man kan ansich al een trigger zijn voor oude trauma’s, relatie-issues en emoties. Een trigger om te gaan presteren, concurreren, om de gezien te worden, bemind te worden, etc. Met mannen wordt een samenzijn op onbewust niveau iets ingewikkelder en ook spannender.  En dat geeft ook prachtige spiegels! Ik ben een groot fan van mannen en wat zij bij mij losmaken aan emoties. Maar zodra ik alleen met the girls ben, onder vrouwen, dan voelt het toch veel rustiger. Kunnen we vrij-uit praten. We kunnen dan helemaal zakken in onze maankant, emoties laten stromen en onze shakti power ontdekken!

ONZE SUPER POWERS
Fransje kan rituelen creëren en in gang zetten, godinnen channelen, meditaties en baarmoeder activitaties begeleiden. Heeft twee katten die graag mee chanten tijdens haar ochtendritueel.
Chiara is een gang- en sfeermaker, enthousiast kundalini yoga docent en tantrika. Zet graag Lady Gaga op om alles eruit te shaken.

Vrouwenwerk heeft ons samengebracht: toen we 19 jaar waren, hadden we onze eerste vrouwengenootschap opgericht, om tegenwicht te bieden aan de toen heersende mannelijke metal cultuur op onze studentenvereniging.
Wat ons bindt is VROUWELIJK LEIDERSCHAP zowel prive als op je werk. Hoe je SHAKTI POWER gebruikt om 🙌🏻 op te laden en richting te geven in je leven.

<strong>Wat we nog meer belangrijk vinden:</strong>
🔥elkaar te inspireren, motiveren en enerveren
🌧 bij donkere dagen een extra steun in de rug
🦄 contact leggen met de magie in je leven
🌝 leven met de maan en je cyclus
🗿 levenspassages vieren met rituelen en ceremonies
🐌 slow down, ontstress en ontspan
<h3>Volgende Shakti Cirkels:</h3>
ZATERDAGEN 2020 van 14.30-17.30
15 februari
14 maart
18 april
23 mei
20 juni

We maken geen vastomlijnd programma,  per maand komt er een nieuw thema. Vaak aansluitend op het vorige thema. We laten ons leiden door de groep, de vrouwelijke magie die in ons allemaal zit en onze verlangens en wensen. SAMEN maken we deze cirkel, en dragen we elkaar.

Tot dan!

Fransje &amp; Chiara
<h3>Het programma is als volgt:</h3>
14.30 binnenkomst. (GRAAG NIET EERDER KOMEN)
14.45 openen van de cirkel (neem iets mee voor het altaar, iets wat je mooi vindt of iets om te eten)

1e sharing volgens de agreements (z.o.z.)
Meditatie/lichaamswerk

17.30 uur afsluiting
Gezamenlijk opruimen
18.00 naar huis.

Belangrijk om te weten:
Om de veiligheid en de kwaliteit van de groep te bewaken, is er plek voor maximaal 12 vrouwen. Vanwege die veiligheid, is het ook van groot belang dat als de cirkel eenmaal geopend is, telaatkomers niet meer kunnen deelnemen. We starten om 14.30 uur, de deur is vanaf 14.45 uur op slot. Mocht er echt iets heel onverwachts zich hebben voorgedaan, bel dan even met mij.

The Sharing Agreements
♥ Alles wat er tijdens een sharing wordt gezegd, blijft privé en geheim. Dat betekent dat je ook na een sharing, bijv tijdens een pauze er niet bij een ander op terug komt. We respecteren elkaars privacy.
♥ Elke sister krijgt de zelfde tijd om te spreken. Als je tijd op is, stop je met praten. Als je tijd nog niet op is, maar je woorden wel, blijf je stil tot de tijd op is.
♥ Sluit je sharing af met ‘Aho’, Sat Nam’, ‘Amen’ of een andere kreet die past bij jouw spirituele traditie.
♥ Emoties, stilte en ongemak mogen er zijn. De anderen luisteren, ondersteunen jou met hun energie en aandacht. Laat alles er zijn, er is geen ‘goede’ of ‘slechte’ sharing. Dat wat er nu speelt, mag gezegd worden.

Betaling
Bijdrage 20 euro
Cash en gepast mee, of betalen via Tikkie

Er is ook altijd 1 karmaticket beschikbaar, voor mensen met laag inkomen, graag tijdig aangeven en reserveren (en komen, want anders maken we graag iemand anders blij met een gratis entree). Je kan 1 x hiervan gebruik maken per jaar.

Contact en vragen
chiara@guruaanhuis.nl / 06 26 71 85 72

Aanmelden
Heel graag van te voren aanmelden via email of app.

Locatie
Yogacentrum De Lindewei in Leiden
www.delindewei.nl

Liefs,

Chiara & Fransje

Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders