Shakti Sisters Jaar Groep

Heading 1 (H1)
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Heading 1 (H1)
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Heading 2 (H2)
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Heading 3 (H3)
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier
Vorige
Volgende

Ben jij er klaar voor om een meer ontspannen versie van je leven te gaan leiden?

Om je vrouwelijke kracht te omarmen, af te stemmen op je innerlijke wijsheid en om samen met een groep sisters te onderzoeken hoe je kunt meebewegen met het leven?

Wat magie in je leven te brengen en dansend door je dag te gaan?

En als het af en toe even tegenzit daar met liefde naar te kijken en even ruimte voor jezelf te maken?

Dan is het tijd voor Shakti power! 

In het hindoeïsme wordt shakti gezien als de ‘divine feminine creative power’ – de altijd in beweging zijnde manifestatie van het goddelijke op aarde. Contact maken met deze kracht is het grootste kado dat je jezelf kunt geven. Het helpt je om:

🔥 Gegrond te blijven en je veilig te voelen in het dagelijks leven

🔥 Je sensualiteit in te zetten op een manier die je voedt en heelt 

🔥 Doelen te stellen die in overeenstemming zijn met je kernwaarden en missie1🔥 Je op liefdevolle wijze te verbinden met alles wat zich aandient 

🔥 Je plek in deze wereld in te nemen en je stem te durven laten horen

🔥 Te durven vertrouwen op je eigen intuïtie

🔥 Je open te stellen voor – en je te laten leiden door – het hogere (in whatever way, shape or form)

In 2020 organiseren we een serie workshops waar elke maand één van deze thema’s centraal zal staan. We onderzoeken wat jouw uitdaging is voor 2020 en hoe je daarbij de shakti power kunt inzetten. We geven dit jaar de mogelijkheid om met een vaste groep vrouwen samen het pad van transformatie en groei op te gaan, elkaar scherp te houden, elkaar te steunen en elkaar echt te leren kennen. Leer jezelf te openen in een veilige, intieme groep. En samen de veranderingen in je leven in gang te zetten om een vrouw te worden die zelfverzekerd en gelukkig door het leven gaat.

  • Je vrouwelijke kracht activeren: in onze huidige samenleving houden velen van ons zich staande door een mannelijke schild te dragen. Dit schild uit zich als werken vanuit discipline, resultaatgerichtheid, competitie, actie, prestatie en de zucht naar meer. Toegegeven, dit schild kan je heel veel brengen. Maar het kost ook heel veel energie. Wanneer je contact kunt maken met je authentieke vrouwelijke kracht, gekenmerkt door zachtheid, verlangen, overgave, fun, speelsheid, samenwerking en overvloed, breng je de balans en magie terug in je leven en kan je meer met de stroom meevaren.
  • Afstemmen op je innerlijke wijsheid: er is een overvloed aan cursussen, online trainingen en zelfhulpboeken beschikbaar en het kan heel verleidelijk zijn om te blijven zoeken naar de guru die jou bij de hand neemt en het leven makkelijker voor je maakt. Maar alle kennis die je nodig hebt, bevindt zich al in je. Als je contact kunt maken met je innerlijke wijsheid – je lichaam en je gevoelens, dromen, je (maan)cyclus, je intuïtie – zul je een sterker oog ontwikkelen voor de signalen die door krijgt en je leven zo inrichten dat je jezelf geeft wat je nodig hebt – elke dag weer.
Guru aan huis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders